Skip to main content

Creative blogs
for curious
people

Pro-actief
& enthousiast

Wanneer ik aan het ene begin, is het andere er onlosmakelijk mee verbonden: bij content marketing staat niets los van elkaar. Ik denk vérder, dus toon vaak meer dan 100% inzet. Ik ga altijd vol toewijding en enthousiasme aan het werk!

Creatief
& innovatief

Kom maar op met een probleemstelling of een uitdaging voor nieuw idee. Ik brainstorm graag met mijn klanten: samenwerken is een must! Het is tweewegverkeer: 1+1=3. Vanuit daar bedenk ik tekstuele en visuele content, die volgens de online trends doorontwikkelt.

Gestrutureerd
& flexibel

Ik begin altijd met een solide basis: een kort en krachtig plan en een opdracht die bij mij past. Met een contentkalender op maat hou ik bij wat we publiceren én plannen. Dat wordt nauwkeurig uitgevoerd en is flexibel en overzichtelijk tegelijk. En dat ben ik zelf ook 😉

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!