Skip to main content

Creative marketing
for creative
brands

Brand
marketing

Een sterk merk moet je opbouwen, activeren en onderhouden. Weet jij wat jouw merkbelofte is en is deze nog up-to-date? Klopt jouw visuele uitstraling en imago met je merkwaarden? Bouw aan jouw powerbrand!

Content
marketing

Op de juiste momenten jouw relevante boodschap op diverse kanalen naar buiten brengen: IV Marketing zorgt voor tekst en beeld, passend voor verschillende online en offline kanalen. Creatieve content die raakt.

Content
creatie

Goede creatieve content zorgt voor communitygroei, is actueel en informatief en vooral inspirerend en relevant. Het draagt bij aan je merkbeleving, je klantbinding en aan je saleskracht natuurlijk. Content is king!

Media
strategie

Welke online (en offline) kanalen kies je en hoe zet je ze in? Welke mix past het beste bij jouw bedrijf? Website, winkel, webshop, nieuwsbrief, magazines en social mediakanalen? Bovenal: waar en hoe bereik je jouw doelgroep?

Communicatie
storytelling

Van concept tot copywriting: hoe breng je je boodschap over? IV Marketing schrijft in een vlotte stijl teksten om jouw verhaal te vertellen: op je website, in een artikel, in een nieuwsbrief of in je berichten op social media.

Social media
beheer

IV Marketing activeert en onderhoudt jouw social mediakanalen. Met visueel en tekstueel sterke communicatie. Niet alleen zenden, maar ook luisteren en het gesprek aan gaan. Ik ontzorg en verzorg het complete pakket!

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!