Project
Brand Ninke

Ninke & Nivoo

Fashion forward op social media

MIJN MODEHART GAAT HIER SNELLER VAN KLOPPEN

Voor de fashion store NINKE in Den Bosch werd ik in 2017 in eerste instantie via Zuiver C benaderd een social mediacampagne te doen voor een pop-up store. Na een succesvolle opkomst mocht ik echt voor eigenaresse Ninke Peijs aan de slag met een duurzaam social mediaplan. A dream come true: weer werken met mode! In 2018 kwam daar nog eens een tweede zaak in Venlo erbij: NIVOO.

Fabulous results

Focus is om bezoekers via social media te triggeren naar de fysieke winkel te komen.

In drie jaar tijd (2017 > 2020) groeiden we:

* 508 > 2.044 Facebook fans⁣
* 146 > 743 Instagram volgers⁣
* 812 berichten⁣

Het fijne is dat bezoekers in de winkel refereren naar items die ze op social media hebben gezien. In 2020 zijn we ook Instagram Stories toe gaan voegen, waarop ook goed gereageerd wordt. Samen met Eigenaresse Ninke Peijs zorgen we voor vernieuwing binnen de ‘brandstyle’ en werpen we telkens een frisse blik vooruit. Verduurzamen in de fashion-retail staat daarbij als trend voorop.

Hoe kan ik je helpen?

“Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.”

Ninke Peijs | NINKE & NIVOO

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!