Project
Brand Monstermaatjes

Monstermaatjes

Merkbouwen en eventpromotie vanuit social media

SCHOENENHEMEL OP AARDE

Monstermaatjes is mijn eerste vaste klant waarvoor ik in 2016 startte met social media marketing voor deze bijzondere retailformule in Kaatsheuvel van founder Vivienne Chavanu. Inmiddels hebben we heel veel doorontwikkeld op gebied van crossmediale marketing en communicatie en is mijn kast te klein voor het aantal schoenen…
Onze samenwerking hebben we na 7 jaar op een lager pitje gezet: de dagelijkse social media is op mijn advies in handen van twee jonge betrokken dames en ik ben als social media-adviseur en hands-on back-up nog altijd betrokken.

Fabulous results

Samen bouwden we vanuit Facebook aan een sterker crossmediaal merk.

In vier jaar tijd (2016 > 2020) groeiden we:

* 135 > 7.480 Facebook fans⁣
* 0 > 776 Instagram volgers⁣
* 827 berichten⁣
* 11.000 nieuwsbriefleden
* 50 shopevents + extra VIP-avonden⁣

De grote verkoop-events (5-6 events per seizoen) vergen een flexibele en hands-on planning: de website, webshop, mailings en campagnes: alles dient herkenbaar en goed aan te sluiten binnen de contentmarketing op social media en daarbuiten. De webcare speelt daarbij een actieve rol en is erg belangrijk om ‘always-on’ te hebben. De enthousiaste, slimme en betrokken zakenvrouw Vivienne maakt dat onze samenwerking vruchtbaar is en blijft groeien.

Hoe kan ik je helpen?

Instagram feed Monstermaatjes

“Ilse weet mij keer op keer te inspireren, motiveren, uit te dagen, bij de les te houden en te verrassen met berichten die ze voor Monstermaatjes maakt en plaats.”

Vivienne Chavanu | Monstermaatjes

Monstermaatjes Vivienne
Monstermaatjes

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!

[fts_instagram instagram_id=17841404137720883 access_token=IGQVJYNGxUbGlIMFRaX25DQ0hWb1VtMWJ5SkpEbTE1d3cwMlRXWE83WFBRM0VLeHlaSERCNF82QkNOaFY1QWl2TkdjVGs4VmlmOEZAOMmRVRUlocUZAtanNvaTZAiQXFmODJGZAUU4eHVn pics_count=4 type=basic super_gallery=yes columns=4 force_columns=no space_between_photos=0px icon_size=0px hide_date_likes_comments=yes]