Project
brand Scandinavian Living

Scandinavian Living

Van nul naar een waardevolle, actieve community

SCANDI-COOL LIFESTYLE IN NEDERLAND

Voor Vipmedia mocht ik in 2016 de social media marketing van scratch af aan en van a tot z gaan verzorgen voor een nieuw magazine in Nederland en België: Scandinavian Living by Bo Bedre! Droomopdracht, als liefhebber van mooie magazines! En… ik ben ook meer van Scandinavië gaan houden.⁣

Fabulous results

Op 1 maart 2020 eindigde mijn opdracht met:⁣

* 5.273 Facebook fans⁣
* 17.236 Instagram volgers⁣
* 975 berichten⁣
* 21 magazines⁣

Maar dat zijn cijfertjes. Belangrijkste is dat de community groeide en er een waardevol netwerk ontstond van lezers, fans en adverteerders. Het magazine werd een begrip en een betrokken brand. Er werden prachtige winacties en een paar coole business events georganiseerd, die de verbindingen versterkten. Ik ben dankbaar voor de superfijne samenwerking met het team van Vipmedia én Bonnier.

Hoe kan ik je helpen?

“You did such a great job. You understand the DNA and vision of our magazine which can be seen in the choice of photos on Instagram.⁣”⁣

Charlotte Ravnholt | BoBedre

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!

[fts_instagram instagram_id=17841404137720883 access_token=IGQVJYNGxUbGlIMFRaX25DQ0hWb1VtMWJ5SkpEbTE1d3cwMlRXWE83WFBRM0VLeHlaSERCNF82QkNOaFY1QWl2TkdjVGs4VmlmOEZAOMmRVRUlocUZAtanNvaTZAiQXFmODJGZAUU4eHVn pics_count=4 type=basic super_gallery=yes columns=4 force_columns=no space_between_photos=0px icon_size=0px hide_date_likes_comments=yes]