Project
Brand Mgr. Frencken College

Mgr. Frencken College

PR & communicatie tilt moderne VO-school naar de next level

NEVER A DULL MOMENT IN HET ONDERWIJS

Bij het Frencken vervul ik vanaf start 2018 de PR/communicatie-functie. Enerzijds met als doel om (nieuwe) leerlingen (en ouders) te informeren en anderzijds om het jarenlange vernieuwbouwproject actief en op de voet volgen en verslaan. Wat een energieke omgeving en wat is het verfrissend om voor een jongere generatie te werken.

Fabulous results

In tweeëneenhalf jaar groeit het ⁣bereik op verschillende vlakken door.

Een momentopname op 1 juli 2020:⁣

* 2.444 Facebook fans
* < 500 > 2240 Instagram volgers ⁣
* 193 > 179 > 266 nieuwe leerlingen ⁣
* 780 > 860 > 880 bezoekers Open Dagen ⁣

Naast persberichten, nieuwsbrieven en online nieuws, pakte ik ook de social mediakanalen aan en ontwikkelde ik i.s.m. Heutink-ICT een nieuwe website in 2019. De werving tilde ik online naar een next level. De school zelf ontwikkelt zich enorm met het nieuwe frisse gebouw wat er nu staat en een nieuwe onderwijsrichting Frencken Next – meer gepersonaliseerd onderwijs. Er gebeurt zoveel boeiends en het zijn allemaal zulke fijne collega’s om mee te werken! Schooljaar 2020-2021 start met een recordaantal nieuwe leerlingen.

Hoe kan ik je helpen?

“Het Mgr. Frencken College werkt nu 2 jaar samen met IV marketing. Dit naar volle tevredenheid. Ilse is pro-actief, heeft goede ideeën, is vernieuwend en denk echt met ons mee. Kortom: het is plezierig samenwerken met Ilse”

Pharaïlda Kokke | Mgr. Frencken College

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!