Project
Brand De Cacaofabriek Expo

De Cacaofabriek Expo

Hedendaagse kunst vanuit een monumentale expositieruimte boosten.

MODERNE EXPO’S VANUIT EEN OUDE CHOCOLADEFABRIEK

Bovenop de berg in Zwitserland kwam het telefoontje binnen: ik mocht twee exposities voor De Cacaofabriek in Helmond gaan promoten in het najaar. Ik kwam er terecht in een warm bad met zoveel enthousiaste mensen. PR, communicatie en social media: alles komt er samen en draag ik met plezier uit. Ook in 2023 vervolg ik mijn werkzaamheden daar om alle exposities met beeldende kunst onder de lokale en regionale aandacht te brengen voor deze industriële, culturele ‘place-to-visit’!

“De zichtbaarheid van De Cacaofabriek Expo is enorm verbeterd sinds Ilse’s aantreden. Zowel in tekst als beeld, zowel in creativiteit als continuïteit, zowel op eigen kanalen als in externe media. En dan is ze ook als mens een fijne aanvulling op ons team: altijd positief, constructief, autonoom en betrokken. Heel blij met haar!”

Meggy Althuizen – De Cacaofabriek

What others say

Ilse beheert sinds halverwege 2019 de Instagram account van byJensen: het opstellen en invullen van de content kalender, bedenken en maken van alle posts, uitstraling van de feed en het opstellen van alle campagnes. Ik ben heel blij dat Ilse de visie, toon, en uitstraling die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd. Ilse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks. Wat is het fijn om met je samen te werken!

Inge Haahr JensenFounder byJensen

Ilse is een topper en ben heel erg blij met haar inbreng en wijze van werken.

Hans StapsDirecteur KBS De Zandberg

We zijn blij met de commerciële en creatieve samenwerking met jou.

Joke & Huub MonsterVoormalig eigenaren Arti Design

Ilse heeft de Social Media accounts van het magazine Scandinavian Living vanaf nul zeer zelfstandig opgebouwd tot de huidige waardevolle en actieve community die het nu is. Ze is iemand met een verfrissende kijk op dingen. Ze bijt zich vast in de materie, deelt graag haar kennis en je kunt op haar bouwen. De communicatieboodschap weet zij heel goed en creatief te vertalen naar mooie beelden en vlotte, korte teksten. Ze werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en daardoor kun je met een gerust hart de volledige Social Media Marketing aan haar over laten.

Auke van den BoschMarketing manager Scandinavian Living

Ilse is enthousiast, schakelt snel en is creatief. Ze heeft de social media voor NINKE en NIVOO opgezet en we bouwen dit steeds verder uit. On- en offline is voor retail en fashion onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarin geeft Ilse het juiste advies. Ik kan altijd op haar rekenen.

Ninke PeijsEigenaar Ninke & Nivoo

Ilse is een heel waardevolle aanvulling op het MarCom team bij Stedelijk Museum Breda. Ze gaf vanaf begin 2020 de strategie voor de social mediamarketing van het museum vorm, en is daarna betrokken gebleven. Ilse is een prettige sparringpartner, enthousiast, pragmatisch en zeer pro-actief. Daarnaast staat ze dag en nacht voor ons klaar. Topservice!

Cathelijne HuijsHoofd Marketing & Communicatie Stedelijk Museum Breda

Mooi werk maken we samen

 

Samenwerking met klanten en andere ondernemers staat voorop: de verbinding zoeken tussen de juiste bedrijven maakt samen sterk!

[fts_instagram instagram_id=17841404137720883 access_token=IGQVJYNGxUbGlIMFRaX25DQ0hWb1VtMWJ5SkpEbTE1d3cwMlRXWE83WFBRM0VLeHlaSERCNF82QkNOaFY1QWl2TkdjVGs4VmlmOEZAOMmRVRUlocUZAtanNvaTZAiQXFmODJGZAUU4eHVn pics_count=4 type=basic super_gallery=yes columns=4 force_columns=no space_between_photos=0px icon_size=0px hide_date_likes_comments=yes]